Și-a dorit o pedichiură perfectă, dar a ajuns la spital. Un bărbat din Botoșani a suferit arsuri grave la ambele picioare

Și-a dorit o pedichiură perfectă, dar a ajuns la spital © Arhiva

De-a râsul, plânsul, așa ar putea fi descris un eveniment ce a avut loc la Botoșani. Un bărbat a ajuns de urgență la spital după ce și-a provocat arsuri foarte grave la ambele picioare, fiindcă își dorea o pedichiură exemplară. Și nu oricum, ci una făcută chiar de el, acasă.

Unui bărbat din Botoșani nu i s-a părut o idee deloc rea de a-și realiza pedichiura mult visată în propria casă. Nimic nu părea greu, așa că bărbatul a trecut la treabă. Doar că în loc de o pedichiură ca la carte, omul s-a ales cu arsuri la ambele picioare.

Bărbatul din Botoșani și-a fiert o cantitate de apă, a turnat-o într-un lighean, în care a mai turnat apoi și o substanță pentru dezinfectare și albire. Cel mai probabil, bărbatul a amestecat apa cu clorul. Când soluția a fost preparată, omul și-a băgat ambele picioare în lighean, așteptând nerăbdător rezultatul. Doar că, nu s-a mai bucurat de o pedichiură perfectă, ci a sunat speriat la 112. Disperat, omul a alertat autoritățile, fiind transportat la spital cu arsuri de gradul II și III.

Ajuns pe mâna medicilor, acesta le-a povestit că tot ce voia să facă era să își taie unghiile de la picioare. Bărbatul a declarat că nu a realizat că apa era clocotită și că în combinație cu substanța de dezinfectare și înalbire, îi poate provoca asemenea răni.

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost tratat imediat. Însă, pentru că s-a ales cu răi serioase la ambele picioare, omul din Botoșani va rămâne pentru o perioadă de timp internat la secția de chirurgie plastică, conform celor spuse de medicii care s-au ocupat de tratarea sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro