VIDEO&FOTO / Și-a găsit fiica spânzurată, iar durerea i-a luat mințile. Un bărbat din Iași i-a tăiat stomacul fratelui și l-a lăsat să moară

+4 click pentru
galerie

Adrian Roman și fiica lui, Georgiana © bzi.ro

Blestem pe capul unei familii din Iași! După ce și-a găsit fiica spânzurată, un ieșean din Balș și-a eviscerat fratele mai mic, descoperirea macabră a bărbatului pe moarte fiind făcută chiar de mama celor doi.

Adrian Roman, în vârstă de 36 ani, a trăit tragedia vieții lui atunci când și-a găsit fiica, pe Georgiana, spânzurată într-o pădure, pe 30 aprilie 2017. De atunci, bărbatul nu a mai avut pace și parcă și-a pierdut mințile.

Luni noaptea, Adrian Roman i-a tăiat burta fratelui, apoi s-a făcut nevăzut, scrie bzi.ro. Cu ultimele puteri, Vasile Roman și-a sunat mama să o anunțe de cele întâmplate. Când a ajuns la fața locului, femeia și-a găsit mezinul plin de sânge, cu intestinele pe afară.

„El m-a sunat si mi-a spus ca l-a taiat fratele lui. Am venit repede acasa si l-am gasit pe pat cu matele pe afara. Deja isi pierdea cunostinta, l-am stropit cu apa pe fata, i-am facut aer... Am sunat la salvare si au venit si l-au luat. Nu stiu de la ce s-au certat, nu stiu nimic. Oricum, de cand fata lui, adica nepoata mea, a fost gasita spanzurata, a innebunit... nu mai e om”, a declarat femeia.

Bărbatul este acum anchetat pentru tentativă de omor.

 
Moartea Georgianei, învăluită în mister

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu Georgiana, fiica lui Adrian Roman. Fata a plecat de acasă împreună cu sora ei și doi băieții, la un bar. Adolescenta s-a îndreptat apoi spre Târgu Frumos, fiind găsită moartă puțin mai încolo, în pădurea Buznea.

Bunicii fetei exclud sinuciderea și cred că este vorba despre o crimă din răzbunare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro