Iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat, aşa că, şi-a incendiat maşina! VIDEO

Iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat, aşa că, şi-a incendiat maşina! VIDEO © spynews.ro

Un bărbat originar din comuna Girov, judeţul Neamţ, şi-a incendiat maşina în curte după ce şi-a sunat iubita, iar aceasta a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu un alt bărbat. 

Supărat din cale-afară, apelase numărul iubitei pentru că pe internet apăruseră nişte filmuleţe în care fiica lor, minoră fiind, întreţinea relaţii intime cu un bărbat. Femeia i-a răspuns la telefon în timp ce se afla în pat cu un individ şi, fără ruşine, i-a spus că a deranjat-o dintr-o partidă de sex oral.

Şi-a dat foc la propria maşină

Imediat, bărbatul şi-a dat foc la propria maşină, pe care o avea parcată în curte. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a lichida incendiul. Autoturismul a ars în întregime, conform ziarpiatraneamt.ro.

”Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul", potrivit ISU Neamţ.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro