O femeie din Alba şi-a ucis soţul, cu care era căsătorită de la 13 ani. Şase copii au rămas fără tată

O femeie din Alba şi-a ucis soţul, cu care era căsătorită de la 13 ani. Şase copii au rămas fără tată © alba24.ro

O femeie de 38 de ani din Alba şi-a ucis cu sânge rece soţul, în noaptea de joi spre vineri, după 25 ani de căsnicie. Bărbatul de 44 de ani a fost înjunghiat în zona inimii. Şase copii au rămas acum orfani de tată.

Vineri, 15 martie, a fost pusă în muşcare acţiunea penală faţă de femeie, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului

Bărbatul din Crăciunelu de Jos, Alba, a fost ucis de soţia sa, după 25 de ani de mariaj. Victima a fost lovită mortal o singură dată în zona inimii, cu un cuţit. Scena groazei s-ar fi petrecut după un scandal alimentat de consumul de alcool.

”În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 14/15.03.2019, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00,50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. 

Şase copii au rămas fără tată 

Cei doi erau căsătoriţi de 25 de ani, de pe vremea când ucigaşa avea 13 ani. Şase copii au rămas orfani de tată, trei majori şi trei minori. Cel mai mic copil al cuplului are un an şi şapte luni. Copiii mai mici au fost duși la o soră de-a lor, măritată, iar unul dintre băieții mai mari a fost dus la IPJ Alba pentru declarații, potrivit alba24.ro.

De asemenea, se pare că urmă cu o lună, de ziua sa de naştere, bărbatul decedat a fost atacat la o petrecere chiar de soţia lui, care i-a înfipt o furculiţă în ochi. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro