Pare scenariu de film horror! Un sicriu a luat foc la priveghi, iar cadavrul a fost carbonizat

Pare scenariu de film horror! Un sicriu a luat foc la priveghi, iar cadavrul a fost carbonizat © hepta.ro / captură video

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la Miraslău, Alba. Un sicriu a luat foc sub privirile șocate ale oamenilor prezenți la priveghi, iar cadavrul a fost pur și simplu carbonizat. 

Să vezi și să nu crezi! Deși pare un scenariu desprins din filmele horror, este chiar adevărat. Oamenii prezenți la un priveghi la Miraslău, în județul Alba, au avut parte de o imagine șocantă. Chiar sub ochii lor, sicriul a luat foc, iar cadavrul din el a fost carbonizat, informează presa locală. 

Se pare că totul a pornit de la un scurtcircuit produs la instalaţia de răcire a sicriului, care a dus la incendierea încăperii în care era acesta și în care se aflau mai multe persoane. Pompierii au fost chemați să intervină de urgență pentru a stinge flăcările. Două dintre persoanele prezente la priveghi s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma izbucnirii incendiului și au fost transportate la spital, pentru a primit îngrijiri medicale de specialitate. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro