Sile Cămătaru, lăsat de judecători fără 93 de prezervative. Ce tarif aveau prostituatele şi cum îşi racolau clienţii!

Sile Cămătaru, lăsat de judecători fără 93 de prezervative. Ce tarif aveau prostituatele şi cum îşi racolau clienţii! © arhivă

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv, joi seară, la şase ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Odată cu decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, au ieşit la iveală detalii halucinante privind activitatea pe care o desfăşurau prostituatele.

Instanţa a revocat liberarea condiţionată a interlopului Sile Cămătaru şi a dispus astfel executarea restului de 1.210 de zile din pedeapsa de 13 ani, dată în urmă cu ceva vreme. Practic, Sile Cămătaru va executa peste nouă ani de închisoare. 

Judecătorii i-au confiscat lui Sile Cămătaru 93 de prezervative, inscripţionate cu "London". Instanţa a dispus în dosar „confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a unui dispozitiv electroşoc model TWL10, carcasă din material plastic de culoare neagră. În temeiul art. 112 alin. lit. b C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a 93 (nouăzeci şi trei) de prezervative inscripţionate London”, potrivit Adevărul.

În perioada iunie-octombrie 2014, susţin procurorii, Sile Cămătaru, cu ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat practicarea prostituţiei de mai multe femei. Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienţilor, prin intermediul unor angajate din cazinouri.

Prostituatele aveau camere închiriate permanent, iar clienţii plăteau 100 sau 400 de euro pentru o oră. Sumele creşteau în raport cu prelungirea duratei întâlnirii. 

În dosarul prostituatelor de lux au mai fost condamnaţi tot pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazionuri şi saloane de masaj. Majoritatea inculpaţilor au primit pedepse cuprinse între doi şi trei ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro