Simona Gherghe a început să plângă în direct. "Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu"

+5 click pentru
galerie

Simona Gherghe a început să plângă în direct. "Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu" © Foto: Captură

Simona Gherghe, strigăt de ajutor în direct, în emisiunea "Acces Direct". Îndrăgita prezentatoare s-a enervat în urma declaraţiilor făcute de Florentina Gavrilă, tânăra care este acuzată că a luat banii strânşi din donaţii pentru copiii bolnavi şi pe care nu i-a dat familiilor.

Deranjată de felul în care a reacţionat Florentina Gavrilă şi, mai ales, deranjată de explicaţiile acesteia, Simona Gherghe a reacţionat dur, solicitând intervenţia poliţiei. Întrebată când vor ajunge banii în conturile familiilor copiilor bolnavi, Florentina Gavrilă a spus că săptămâna viitoare.

La auzul acestei veşti, Simona Gherghe a insistat ca donaţiile să ajungă mai repede pentru că este vorba de cazuri serioase şi extrem de grave. În momentul în care Florentina Gavrilă s-a ridicat de pe canapea şi a plecat din platou, Simona Gherghe a solicitat intervenţia oamenilor legii. În cele din urmă, Mara Bănică a convins-o pe Florentina Gavrilă să meargă în această seară la bancă pentru a face transferurile.

CITESTE SI: Dorinţa pe care a avut-o, în direct, graviduţa Simona Gherghe. Colegii s-au pus imediat pe treabă

"Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu. Să nu iasă din sediu, sunaţi la 112, este un caz de fraudă, femeia asta vrea să-şi însuşească nişte bani. Nu se poate aşa ceva. Acum, să chemăm poliţia, să facem ceva", a spus Simona Gherghe.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro