Simona Halep, lăudată în presa internațională. Sportiva a făcut o donație pentru cumpărarea de aparatură medicală în România

Simona Halep, lăudată în presa internațională. Sportiva a făcut o donație pentru cumpărarea de aparatură medicală în România © Hepta

Simona Halep a impresionat opinia publică, atunci când a anunțat că a făcut o donație care va permite achiziția de aparatură medicală în România. Presa internațională scrie despre gestul ei caritabil, vorbind despre cum acțiunile de acest fel au un impact și mai mare decât toate îndemnurile la izolare.

Simona Halep (29 de ani) își pune din nou la bătaie averea pentru a veni în ajutorul oamenilor, într-un moment de criză. Campioana de la Wimbledon a anunțat că a făcut donații pentru a permite achiziția de aparatură medicală în București și în alte orașe, menite să ajute în gestionarea crizei de coronavirus.

Ce scrie presa internațională

Essentially Sports notează că Simona Halep a dat dovadă de o atitudine responsabilă, lăudând nu doar îndemnurile adresate populației, ci și acțiunile sale concrete, precum donația făcută pentru ajutorarea sistemului medical românesc.

„Sincer vorbind, e una dintre cele mai deștepte inițiative existente. Autoizolarea și mesajele transmise public sunt bune pe termen scurt. În orice caz, eficiența sistemului medical va fi cheia pe termen lung”, a scris publicația, care consideră că acesta este cel mai eficient mod prin care vedetele își pot folosi averile.

Nu este prima oară când Simona Halep face un astfel de gest. Acum nu mult timp, sportiva făcea donații și pentru ajutorarea Australiei, mistuită de incendii de vegetație care au pus la pământ biosfere și habitate întregi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro