Românca acuzată că a ţepuit un italian cu 780.000 de euro a decis să spună adevărul. "Am trăit în teroare. Eram bătută şi ameninţată"

Românca acuzată că a ţepuit un italian cu 780.000 de euro a decis să spună adevărul. "Am trăit în teroare. Eram bătută şi ameninţată" © Foto: Facebook

Simona Mărgăian, românca acuzată că a ţepuit un italian cu suma de 780.000 de euro a ţinut să-şi spună propria părere cu privire la episodul în care a avut rol principal.

Românca spune că în toată această situaţie un rol important, însă negativ, îl are fostul ei soţ, care îl manevrează pe italianul Francesco. Într-o emisiune tv, Simona a povestit clipele grele prin care a trecut în timpul mariajului şi spune că încă îi este frică de bărbatul pe care l-a iubit şi de care a decis să divorţeze.

CITESTE SI: Italianul țepuit de o tânără româncă cu 780.000 de euro se teme pentru viața lui: "Sper să te văd mâncat de viermi"

"M-am căsătorit la 18 ani. Am trăit în teroare. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Eram bătută, umilită și amenințată. Îmi amenința părinții. Mi-a zis că o să le dea foc dacă mă despart de el. Simt tristețe acum când văd complotul dintre el și fostul soț", a declarat Simona Mărgăian la un post tv.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro