Simona Traşcă, şi bătută, şi cu banii luaţi! Decizie de ultimă oră

+4 click pentru
galerie

Bătută crunt, în public, Simona Traşcă a fost făcută preş şi de judecători, care au decis că blondina a meritat să fie păruită şi călcată în picioare.

Săptămâna trecută, magistraţii au anulat cererea de chemare în judecată depusă de Simona Traşcă împotriva Andreei, femeia care a bătut-o crunt, într-un parc din Capitală. Motivul: blonda nu a timbrat cererea de chemare în judecată, aşa că judecătorii au închis dosarul. „În baza art. 200 alin. 4 din Codul de procedura civilă raportat la art. 197 din Codul de procedură civilă, anulează cererea de chemare în judecată. În baza art. 200 alin. 5 din Codul de procedura civilă, cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii către reclamant”, au decis magistraţii. Aşa că Traşcă a rămas şi bătută, şi cu banii daţi pe avocaţi, într-un alt proces pe care l-a avut cu agresoarea.

Traşcă cerea în dosarul respectiv despăgubiri de 250.000 de lei."Poliția a favorizat agresoarea. Există o filmare în care a fost surprinsă scena de violență, se vede clar că nu m-am putut apăra. Eu toată viața mea am avut încredere în poliție, doar că am avut acum ghinionul să dau peste un domn polițist. Agresoarea mea a comis niște fapte de natură penală și a fost achitată pentru că așa a vrut domnul comisar. Ce să înțeleagă agresoarea? Că e ok să bați oameni pe stradă, ea poate să mai facă așa. Am fost la doamna mea avocată și acum o să merg pe cale civilă, până în momentul de față nu am vrut daune morale, n-am vrut bani, am vrut să fie pedepsită pe cale penală, ceva să îi rămână la cazier, dar n-am reușit. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să-i cer bani. Nu mi s-a făcut dreptate. Dacă va fi obligată să-mi dea niște bănuți, o să o usture. Îi cer 250.000 de RON, cam 54.000 de euro. Am dovezi, certificatul meu de la medicina legală, la un an de la incident a spus că îi pare rău că nu m-a bătut mai tare. A zis că sunt vedetă și vrea să-mi dea o lecție. Eu nu m-am considerat niciodată vedetă, ea s-a simțit frustrată că m-a văzut într-un fel" , a povestit Simona Trașcă, la "Agenția VIP".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro