Sinucidere pasională în Vaslui! Bărbatul a ales o metodă înfiorătoare de a-şi curma viaţa

Sinucidere pasională în Vaslui! Bărbatul a ales o metodă înfiorătoare de a-şi curma viaţa © Arhiva

Depresia este considerată de mulţi specialişti ca fiind "boala secolului". Atunci când crezi că alcoolul te poate ajuta să treci peste această "depresie", lucrurile nu pot deveni decât mai rele. Este şi cazul unui bărbat din judeţul Vaslui, care a ales să-şi curme viaţa într-un mod înfiorător.

Călin, din localitatea vasluiană Puşcaşi, avea 34 de ani, şi suferea foarte mult după soţia sa, cea care decisese să-l părăsească, în urma mai mult certuri. Copilul celor doi, a rămas la femeie, iar bărbatul se simţea din ce în ce mai singur şi mai neputincios. Şi-a găsit refugiul în alcool, dar nici măcar acest lucru nu i-a şters gândurile negre din mine.

Astăzi, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a secţionat artera jugulară, murind în agonie, în doar câteva minute. Echipajele de ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, care va stabili cauza exactă a morţii. De asemenea, poliţiştii fac cercetări pentru a înţelege gestul necugetat al bărbatului.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro