Sfârşit cumplit pentru o tânără din Bucureşti! S-a aruncat de la etajul 10

Sfârşit cumplit pentru o tânără din Bucureşti! S-a aruncat de la etajul 10 © captură video

Sfârşit cumplit pentru o tânără în vârstă de 24 de ani. Fata s-a sinucis seara trecută, după ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului în care, cel mai probabil, locuia. 

Fata a căzut în gol de la etajul zece, de pe balcolnul de pe scara blocului. Oamenii povestesc că un zgomot puternic s-a auzit deoarece fata a căzut mai întâi pe un acoperiş de tablă, apoi a ajuns jos. De asemenea, un martor susţine că a văzut-o cum se ţinea de balustradă, dar nu a mai apucat să intervină. 

Momentan nu se ştie de ce tânăra de 24 de ani a recurs la gestul extrem, conform Observator. Poliţiştii au demarat o anchetă şi urmează să se stabilească ce s-a întâmplat cu fata. 

O altă sinucidere a şocat întreaga ţară zilele trecute

Preotul Theodor Sava şi-a pus capăt zilelor chiar în curtea locuinţei sale. Descoperirea macabră a fost făcută de vecinii preotului, care l-au găsit pe acesta spânzurat. Preotul Theodor Sava avea cinci copii şi urma să devină tată pentru a şasea oară, soţia sa fiind însărcinată.

Înmormântarea preotului Theodor Sava va fi una restrânsă, în contextul în care acesta a ales să-şi pună capăt zilelor. Regulile bisericeşti spun că în contextul în care o persoană se sinucide, trupul său neînsufleţit nu este slujit în biserică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro