Situația alarmantă la Sibiu! Un avion cu 90 de pasageri a venit din zona roșie de COVID-19 a Germaniei

Situația alarmantă la Sibiu! Un avion cu 90 de pasageri a venit din zona roșie de COVID-19 a Germaniei © Pexels

Clipe de panică în România! Un avion cu 90 de persoane a aterizat miercuri la Sibiu. Acesta vine din zona roșie de coronavirus a Germaniei.

În avionul venit din zona roșie de COVID-19 a Germaniei se aflau nu mai puțin de 90 de pasageri. În acest caz, autoritățile nu exclud nici ideea de a-i trimit înapoi. O altă variantă ar fi ca oamenii să fie ținuți în carantină.

Conform unor surse medicale, zborul ar fi de la Stuttgart. Avionul a aterizat la ora 12:00 în țara noastră, pe Aeroportul Internațional Sibiu.

În ceea ce-i privește pe pasagerii avionului, aceștia sunt acum verificați, iar în clipele următoare urmează să se ia o hotărâre în legătură cu situația lor.

În România, în prezent au fost confirmate 31 de cazuri de COVID-19. Ultimul pacient înregistrat cu virusul ucigaș din China este cel al unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din Iași. Acesta s-a întors din Veneția pe data de 2 martie.

În ceea ce privește situația ultimului caz confirmat cu coronavirus din țara noastră, bărbatul de 42 de ani se află acum internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Din totalul de 31 de persoane cu coronavirus, șase dintre ele s-au vindecat.

În acest moment, 487 de pacienți sunt în carantină, în timp ce 11.684 sunt monitorizați la domiciliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro