Situaţie halucinană în Prahova! Un poliţist a primit un ordin de protecţie, după ce a fost pălmuit de nevastă

Situaţie halucinană în Prahova! Un poliţist a primit un ordin de protecţie, după ce a fost pălmuit de nevastă

Un poliţist din Prahova şi-a chemat colegii în ajutor, după ce a avut un conflict cu soţia.

Cearta celor doi soţi ar fi pornit de la nişte neînţelegeri familiale. Discuţia a degenerat, iar femeia l-a pălmuit pe agent, de faţă cu fiica lor în vărstă de 16 ani.

Deşi nervos, agentul a respectat procedura. Nu şi-a imobilizat soţia, pentru a nu părea că a agresat-o, ci şi-a chemat colegii în ajutor.

La momentul venirii echipajului, femeia agresivă nu a explicat de la ce a pornit scandalul.

Poliţistul a primit ordin de protecţie faţă de soţia violentă

"Joi, 20 februarie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la comiterea unei fapte de violență în familie, pe raza comunei Florești. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani).", apare în procesul verbal întocmit de agenţii de poliţie.

Din fericire, nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale. Totuşi, bărbatul se simte ameninţat de prezenţa soţiei sale, astfel că a solicitat un ordin de protecţie.

"În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecință.", mai apare în procesul verbal.

Cercetările continuă în acest caz, femeia fiind acuzată de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro