Situaţie incredibilă în Ploieşti! A luat BAC-ul cu 9,86, dar nu a primit foaia matricolă

Situaţie incredibilă în Ploieşti! A luat BAC-ul cu 9,86, dar nu a primit foaia matricolă © Facebook

Când credeam că le-am văzut pe toate în această ţară minunată, hop, mai apare ceva, ca prin magie! O elevă care a încheiat Bacalaureatul cu media 9,86 nu se poate înscrie la facultate din cauza conducerii liceului în care a învăţat.

Alice Mihaela Brânză este absolventă a Colegiului I.L. Caragiale din Ploieşti. Este o elevă eminentă, reuşind să termine Bacalaureatul cu media 9,86, însă nu se poate înscrie la facultate fiindcă conducerea liceului nu vrea să-i elibereze foaia matricolă şi diploma de BAC. Motivul este unul halucinant: a pierdut un manual de matematică!

Directorul liceului a fost cel care a pus beţe-n roate, cu fiecare ocazie. Nu vrea să accepte contravaloarea manualului pe motiv că nu este legal, nu vrea să ofere un manual din bibliotecă pentru ca fata să-l xeroxeze pe motiv că biblioteca este închisă. În plus, nici la Biblioteca Judeţeană nu a fostă găsit vreun exemplar, conform Ziarul de Ploieşti.

După o serie de discuţii, fata a primit acceptul să xeroxeze manualul, asta după ce centrul de xeroxare avea în baza de date manualul de matematică de care fata avea atât de mare nevoie.

Cum a pierdut manualul?

Manualele au fost distribuite la finalul clasei a Xl-a. Fiindcă erau prea multe şi prea grele, fata a lăsat trei dintre ele în dulapul de la şcoală, iar când s-a întors la şcoală, la începutul clasei a Xll-a, nu le-a mai găsit. Din fericire, a reuşit să recupere două din cele trei manuale pierdute.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro