Situaţie revoltătoare! Cadavru abandonat cu orele pe scările interioare ale Spitalului Universitar din Bucureşti / FOTO

+4 click pentru
galerie

Situaţie revoltătoare! Cadavru abandonat cu orele pe scările interioare ale Spitalului Universitar din Bucureşti / FOTO © arhivă

O situaţie şocantă a fost semnalată pe reţelele de socializare de deputatul Emanuel Ungureanu! Trupul neînsufleţit al unei persoane a fost abandonat cu orele pe scările interioare ale Spitalului Universitar din Bucureşti. 

Deputatul Emanuel Ungureanu a făcut public un mesaj, pe reţelele de socializare, prin care a atras atenţia asupra unei situaţii revoltătoare, de la Spitalul Universitar din Bucureşti. 

Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor a ataşat şi mai multe imagini cu trupul pacientului "abandonat cu orele pe scări interioare". Acesta spune că "pe lângă aspectele de bun simț care țin de respectul pentru cel decedat și pentru cei vii care circulă pe scările interioare ale spitalului și sunt expuși la supliciul de a vedea un mort înfășurat în cearceaf lângă scări, conducerea spitalului a încălcat o procedură operațională instituită în mandatul vechiului manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Cârstoiu".

Procedura spune că la fiecare etaj din spital, trebuie amenjată o cameră specială unde, odată constatat decesul unei persoane, trupul neînsufleţit să poată fi păstrat timp de două ori. Apoi, cadavrul este dus la morgă.

Emanuel Ungureanu a aprecizat că această procedură nu se respectă, iar morţii sunt expuşi ca în acest caz, semnalat joi, 16 ianuarie.

De asemenea, în mesajul deputatului mai apre şi "faptul că pe secții pacienții morți nu sunt protejați de saci negri așa cum este normal și se procedează la UPU( foto 2) ci sunt înfășurați într-un simplu cearceaf ordinar".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro