Situaţie revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Craiova. Cu ce au fost înlocuite scaunele cu rotile FOTO

Cu ce au fost înlocuite scaunele cu rotile © Pixabay

Situaţie revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Craiova, acolo unde un locuitor al oraşului a făcut publică o fotografie care a şocat, dar a şi indignat pe toată lumea.

Bărbatul a ajuns la spital pentru a-şi trata problemele de sănătate, însă a fost şocat de ceea ce a văzut pe holurile unităţii medicale.

Bărbatul a fotografiat un scaun cu rotile rupt care a devenit din nou funcţional după ce i s-a ataşat un scaun din plastic cu picioarele tăiate.

De asemenea, bărbatul spune că nu este prima dată când în spitalul din Craiova se recurge la astfel de lucruri pentru ca infirmierii şi brancardierii să îşi poată desfăşura activitatea.

Scaunul cu rotile "recondiţionat" a fost fotografiat la secţia de Chirurgie a spitalului. Fotografia inedită a ajuns virală pe internet şi a scandalizat atât pe cei care locuiesc în Craiova, cât şi pe cei care au fost trataţi în acel spital.

Postarea craioveanului a adunat imediat sute de comentarii. Dacă unii au fost ironici la vederea fotografiei, alţii au ţinut să precizeze că acelaşi lucru se întâmpla şi în urmă cu şase ani.

"Olteanu' inventiv mereu", "Nu știu daca ați observat dar mintea strălucită a celui care a "conceput" acest "fotoliu rulant" hybrid s-a gândit și la probabilitatea de a-l testa pe traseu MTB dacă e să ne uitam la profilul anvelopelor", "Este aşa de vreo câţiva ani, doar că au mai schimbat scaunul alb pentru că se deteriorase", "Şi în 2014 la fel se purta", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea bărbatului.

De cealaltă parte, conducerea unităţii medicale a declarat că la etajul trei al spitalului se fac renovări, iar acel scaun nu se mai foloseşte de multă vreme .

"Ştiu că pe vremuri se făceau astfel de improvizaţii. Avem cărucioare noi, cum să le mai folosească pe astea? La acel etaj se fac lucrări de renovare. Voi verifica exact ce s-a întâmplat", a declarat Eugen Georgescu, managerul Spitalului Clinic Judeţean Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro