Şoc în medicină! Un cunoscut ginecolog din Bucureşti este acuzat de viol

Şoc în medicină! Un cunoscut ginecolog din Bucureşti este acuzat de viol © Pixabay

O pacientă a acuzat un cunoscut doctor ginecolog de tentativă de viol.

Este vorba despre medicul Josef Kopp, personaj implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri publice. În 2013, medicul a fost acuzat de malpraxis de o femeie.

Întâmplarea ar fi avut loc în urmă cu trei zile. Pacienta a declarat poliţiştilor că a făcut o vizită de rutină la ginecolog, însă medicul a încercat să o agreseze.  Imediat, femeia şi-a anunţat soţul, care o aştepta pe holul cabinetului, poloţia fiind anunţată la scurt timp.

Medicul a negat acuzaţiile, deşi au mai fost înregistrate şi alte plângeri pe numele său.

Medicul, victima unui santaj?

Josef Kopp se apără şi susţine că femeile care l-au acuzat de aceste fapte nu ar mai fi dorit să plătească consultaţiile, acesta fiind motivul pentru care s-au întors împotriva lui cu plângeri penale.

Tot medicul mai spune că pe numele lui ar fi de fapt 20 de plângeri, neştiind însă motivele fiecărei acuzaţii. Mai mult, doctorul ginecolog crede că i se vrea răul.

„Anul trecut am fost cu una, noi facem avorturi medicamentoase. A venit, s-a făcut pentru ea, pentru întreruperea sarcinii medicamentos. După cateva ore a venit cu un tip și a cerut banii înapoi. A fost chemată poliția și s-a rezolvat problema. S-a dus la medicina legală și nu s-a descoperit nimic. E o mincinoasă”, a spus doctorul Josef Kopp, în exclusivitate la Antena 3.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sunt cei care vor instrumenta cazul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro