Şocant! Cum a murit o tânără din Timişoara, în timp ce îşi făcea cumpărăturile

Şocant! Cum a murit o tânără din Timişoara, în timp ce îşi făcea cumpărăturile © Pixabay

Sfârşit cumplit pentru o tânără din Timişoara. Femeia a murit într-un magazin, în timp ce îşi făcea cumpărăturile, într-un mod tragic.

O femeie în vârstă de 30 de ani s-a stins din viaţă ieri în timp ce se afla în interiorul unui supermarket din Timişoara. Tânăra îşi vedea liniştită de cumpărături, când brusc a căzut la pământ.

Tânăra a murit după ce, în timp ce se afla printre rafturi, a suferit un stop cardio-respirator.

Această tragedie vine după ce, în urmă cu numai o săptămână, o altă persoană a murit în timp ce se afla într-un magazin.

Angajaţii magazinului au luat imediat măsuri, după ce au sesizat cazul femeii. Aceştia au chemat de urgenţă o Ambulanţă. De asemenea, o altă măsură luată de personalul supermakertului a fost închiderea magazinului, potrivit opiniatimisoarei.ro. 

Deşi salvatorii ajunşi imediat la faţa locului au încercat să o salveze pe femeie prin intermediul efectuării resuscitării timp de zeci de minute, din păcate, tânăra nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Bărbat mort într-un magazin din Timişoara

Un bărbat a murit miercuri, 19 februarie, într-un magazin din Timişoara. Omul s-a stins din viaţă după ce a acuzat stări de rău în timp ce îşi făcea cumpărăturile şi ulterior a căzut secerat la podea.

Pentru că angajaţii nu au închis magazinul, ceilalţi oameni şi-au continuat cumpărăturile, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, conform Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro