Şocant! O femeie a rămas fără o ureche din cauza solarului

Şocant! O femeie a rămas fără o ureche din cauza solarului © Pixabay

Caz halucinant în Marea Britanie! O femeie a trecut prin clipe cumplite, după ce a mers la solar. Aceasta a rămas fără o ureche. Iată cum a fost posibilă tragedia!

Suferinţă cumplită pentru o femeie de doar 44 de ani. Anthea Smith a ajuns să-şi piardă urechea după ce a făcut cancer din cauza solarului.

Femeia a început să se îngrijoreze atunci când urechea sa a început să se înnegrească şi să sângereze.

Anthea Smith obişnuia să meargă foarte des la solar. Aceasta frecventa şedinţele încă din perioada adolescenţei, însă niciodată nu s-a gândit la efectele şocante pe care le poate avea solarul.

După ce s-a prezentat la spital, îngrijorată de starea în care se afla urechea sa, medicii i-au pus femeii un diagnostic crunt: cancer.

Anthea Smith a trecut prin două operaţii și chimioterapie pentru a stopa cancer. În una dintre cele două intervenţii chirurgicale, femeia de 44 de ani a rămas fără o ureche, potrivit HEALTH.

Cancerul de piele este o boală necruţătoare, fiind şi cea mai răspândită formă. Aceasta se extinde foarte uşor, astfel că, în ultimii 30 de ani numărul cazurilor a ajuns să se dubleze.

După clipele de groază prin care a trecut, femeia trage acum un semnal de alarmă către toate tinerele din întreaga lume în legătură cu efectele pe care le poate avea solarul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro