Șocant! O femeie din Timișoara și-a trântit bebelușul de doar două luni de pământ, după ce s-a certat cu iubitul său. Care este starea micuțului

Șocant! O femeie și-a trântit bebelușul de doar două luni de pământ, după ce s-a certat cu iubitul său. Care este starea micuțului © arhivă

Caz șocant în Timișoara! O femeie în vârstă de 21 de ani și-a trântit bebelușul de doar două luni de pământ, după ce s-a certat cu iubitul său. În ce stare se află micuțul? 

Scene de-a dreptul șocante au avut loc astăzi în Timișoara, după ce o femeie în vârstă de 21 de ani și-a trântit bebelușul de doar două luni de pământ. Tânăra, originară din Italia, din zona Lombardia, a rămas la un hotel din Timișoara alături de iubitul român, din cauza pandemiei provocată de noul coronavirus. 

S-a luat la ceartă cu iubitul său, pe motiv că bărbatul voia să părăsească orașul, moment în care femeia a devenit agresivă cu cel mic. L-a luat în brațe și a început să dea cu el de pământ. Bărbatul a apelat de urgență autoritățile, fiind șocat de scenele la care a fost martor. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și i-au acordat primul ajutor micuțului. 

Femeia ar putea fi acuzată de tentativă de omor

De asemenea, copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, în timp ce tânăra de 21 de ani a fost preluată și reținută de către polițiști, urmând a fi audiată. În funcție de expertiza medico-legală a micuțului, oamenii legii vor decide unde se încadrează gestul făcut de femeie. 

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, tânăra ar putea fi acuzată de rele tratamente aplicate copilului sau chiar mai grav, de tentativă de omor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro