Şocant! Un bărbat din Timişoara s-a aruncat sub roţile unui tren, după ce soţia sa a murit în urmă cu 10 luni

Şocant! Un bărbat din Timişoara s-a aruncat sub roţile unui tren, după ce soţia sa a murit în urmă cu 10 luni © arhivă

Dramă fără margini în Timişoara, după ce un bărbat de 44 de ani s-a aruncat sub roţile unui tren, la 10 luni de la moartea soţiei! Întreaga întâmplare a avut loc în Gara de Nord. 

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, moment în care, bărbatul de 44 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. A mers în Gara de Nord din Timişoară şi s-a aruncat, fără să stea prea mult pe gânduri, sub roţile unui tren.

Mecanicul a încercat să frâneze, însă fără succes, nu a putut opri garnitura. Martorii sunt cei care au apelat imediat 112. Autorităţile s-au sesizat şi au ajuns la faţa locului, împreună cu mai multe echipaje medicale. Au încercat din răsputeri să-i salveze viaţa bărbatului, însă eforturile lor au fost în zadar.

Bărbatul suferea extrem de mult din cauza pierderii suferite acum 10 luni, când soţia lui a încetat din viaţă. Înainte de a recurge la gestul necugetat, a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

A intrat în depresie, deoarece nu-şi mai vedea viaţa fără femeia care i-a fost alături atâţia ani. Victima era născută în Oradea, însă avea domiciliul în Constanţa, acolo unde a lucrat pentru mai multe ziare locale, dar şi la radio. 

Un tren a deraiat în urmă cu câteva zile la Sibiu

Incidentul a avut loc între localitățile Săliște și Apoldu de Sus, iar circulația a fost întreruptă. Niciun pasager nu a fost rănit, însă majoritatea au intrat pe loc în stare de panică. A fost trimisă o locomotivă de ajutor, de la Sibiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Căilor Ferate Române, trenul circula pe ruta Brașov-Budapesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro