Socrul Antoniei, scandal total din cauza banilor! Se lasă cu proces

+4 click pentru
galerie

Făcut K.O. de recuperatorii de creanţe, afaceristul Ciro Castellano a decis să îşi joace ultima carte, în speranţa că va scăpa basma curată.

Socrul Antoniei, Ciro Castellano, a deschis recent un proces la Judecătoria Sectorului 4, prin care contestă executarea silită dispusă într-un alt dosar. Potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, socrul Antoniei ar fi "uitat" să achite comisioanele şi taxele pe care le datora unei instituţii bancare, după ce aceasta i-a emis, în urmă cu 11 ani, un card "gold". Cu toate că încearcă să se eschiveze de la plata datoriilor, Ciro nu pare să o ducă prea rău cu banii, el investind în ultima perioadă sume consistente în mai multe afaceri.

Afacere mistuită de flăcări

Pe 21 ianuarie 2017, în jurul orei 03:30 dimineaţa, un incendiu puternic a ras din temelii clubul de fiţe deţinut de familia Castellano. Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins. Clienţii aflaţi în club s-au aruncat în piscină şi au escaladat gardurile, ca să se salveze. Planul roşu a fost activat, zeci de salvatori au declanşat o misiune imposibilă. Nu au putut intra în club, iar ore bune nici nu s-a ştiut dacă cineva a fost prins sub dărâmături. "Am avut o pagubă imensă, 20 de ani de muncă s-au pierdut într-o singură noapte. (...) S-a întâmplat prea repede... în 10 minute. De la ce, de la o ţigară? Şi am intervenit şi noi, cu extinctoare... Dar, nimic. Şi atunci te gândeşti la o mână criminală, la un scurtcirciut... (...) Nu avem duşmani, dacă aş fi avut, nici nu aş fi stat în această ţară", a declarat Ciro Castellano în cadrul unei emisiuni, la scurt timp după incendiu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro