Socrul Antoniei, scandal total din cauza banilor! Se lasă cu proces

+4 click pentru
galerie

Făcut K.O. de recuperatorii de creanţe, afaceristul Ciro Castellano a decis să îşi joace ultima carte, în speranţa că va scăpa basma curată.

Socrul Antoniei, Ciro Castellano, a deschis recent un proces la Judecătoria Sectorului 4, prin care contestă executarea silită dispusă într-un alt dosar. Potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, socrul Antoniei ar fi "uitat" să achite comisioanele şi taxele pe care le datora unei instituţii bancare, după ce aceasta i-a emis, în urmă cu 11 ani, un card "gold". Cu toate că încearcă să se eschiveze de la plata datoriilor, Ciro nu pare să o ducă prea rău cu banii, el investind în ultima perioadă sume consistente în mai multe afaceri.

Afacere mistuită de flăcări

Pe 21 ianuarie 2017, în jurul orei 03:30 dimineaţa, un incendiu puternic a ras din temelii clubul de fiţe deţinut de familia Castellano. Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins. Clienţii aflaţi în club s-au aruncat în piscină şi au escaladat gardurile, ca să se salveze. Planul roşu a fost activat, zeci de salvatori au declanşat o misiune imposibilă. Nu au putut intra în club, iar ore bune nici nu s-a ştiut dacă cineva a fost prins sub dărâmături. "Am avut o pagubă imensă, 20 de ani de muncă s-au pierdut într-o singură noapte. (...) S-a întâmplat prea repede... în 10 minute. De la ce, de la o ţigară? Şi am intervenit şi noi, cu extinctoare... Dar, nimic. Şi atunci te gândeşti la o mână criminală, la un scurtcirciut... (...) Nu avem duşmani, dacă aş fi avut, nici nu aş fi stat în această ţară", a declarat Ciro Castellano în cadrul unei emisiuni, la scurt timp după incendiu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro