Șofer mort de beat la volanul unei mașini, în Suceava: "Ferească Dumnezeu" / VIDEO

Sucevean mort de beat la volanul mașinii © Captura video

Scene șocante au fost surprinse pe o șosea din Suceava. Un șofer a filmat un alt participant la trafic aflat la volanul mașinii în stare avansată de ebrietate. Bărbatul consumase foarte mult alcool, apoi nu a mai ținut cont de nimic și s-a urcat la volanul mașinii.

Un bărbat mort de beat s-a urcat la volanul mașinii, apoi a pornit la o plimbare prin oraș. Numai că într-o intersecție, un alt șofer a încercat să discute cu el și să îl determine să coboare din mașină pentru a nu provoca o tragedie. Omul a filmat întreaga scenă, din care reiese faptul că șoferul băut a fost la un pas să îl lovească cu mașina.

În imagini se vede clar faptul că bărbatul era atât de beat, încât nici măcar nu reușea să articuleze câteva cuvinte. Abia a reușit să îi spună celuilalt șofer cum îl cheamă

Luat la întrebări, șoferul a mărturișit cât a băut înainte de a se urca la volanul mașinii. Autorul filmării a rămas șocat la cele auzite. Acesta a precizat că a băut în jur de doi litri de bere și o jumătate de litru de votcă.

Suceveanul a încercat câteva minute bune să îl convingă pe șoferul băut să coboare din mașină. Aceasta a încercat să îi explice că în orice moment ar putea produce o tragedie. Din cauza faptului că se află sub influența alcoolului, ar putea, din păcate, să lovească o femeie, un copil sau un alt participant la trafic.

"Poți da peste o femeie, peste un copil. Ferească Dumnezeu!", a spus autorul filmării.

Încercările sale au fost în zadar. Șoferul nu s-a clintit de la volanul mașinii, deși abia își ținea ochii deschiși.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro