Imagini emoționante pe o șosea din Germania! Un șofer român a rămas fără mașină: "Am și un câine cu mine pe care nu am de gând sa îl las!"

Imagini emoționante pe o șosea din Germania! Un șofer român a rămas fără mașină: "Am și un câine cu mine pe care nu am de gând sa îl las!" © fotografie simbol pixabay.com

Imagini emoționante au fost surprinse pe o șosea din Germania! Unui șofer român i s-a stricat mașina și a transmis disperat un mesaj pentru a primit ajutor. Acesta voia neapărat să ajungă în țară, însă nu fără câinele pe care îl avea cu el. 

Bărbatul, care conducea o dubă, a rămas pe un drum din Germania, în timp ce voia să ajungă în țară, la Oradea. A publicat pe rețelele de socializare un mesaj, în speranța că cineva îl va ajuta, mai ales că nu a vrut sub nicio formă să renunțe la câine

"Un coleg care trece prin zonă și poate să mă ia și pe mine până în țara? Preferabil Oradea. A rămas tigaia defectă, nu mai pornește numa trasă și m-a lăsat și sirocou. A 3-a defecțiune gravă într-o lună la mașină mea și a 4-a dacă luăm în calcul și mașina colegului recent rămas în drum pentru care postasem acum câteva zile. Acelasi patron de carton.

Vă rog careva să mă ia de aici să mă scape de pușcărie ca ii dau foc la mașină! Atenție, am și un câine cu mine pe care nu am de gând sa îl las! Ori îngheț cu el, ori vine cu mine!", a scris el pe rețelele de socializare.

Din fericire, bărbatul din Oradea a primit și ajutor. Persoana care l-a luat a fost de acord să meargă și patrupedul acestuia, astfel că amândoi vor ajunge acasă în siguranță, după ce au trăit o adevărată aventură căutând și așteptând ajutor. 

"Colegi am găsit mașină. O să mă ducă până la Oradea. Ajunge în curând la mine. Va mulțumesc tuturor pentru ajutor", a scris ulterior șoferul român. 

De remarcat este reacția celor care au văzut postarea. Foarte mulți oameni au distribuit-o imediat, dorindu-și să îl ajute pe șoferul român. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro