Cine este șoferul vinovat de producerea accidentului cumplit din Tulcea. Își teroriza vecinii și era prieten cu alcoolul!

Cine este șoferul vinovat de producerea accidentului cumplit din Tulcea. Își teroriza vecinii și era prieten cu alcoolul! © captură video

Duminică, un cumplit accident s-a produs în Văcăreni, Tulcea, după ce un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a ucis pe loc 2 persoane iar cea de-a treia, o femeie însărcinată care a suferit răni grave și-a dat ultima suflare în elicopterul SMURD care o transporta în drum spre spital. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului din Văcăreni, Tulcea se numește Marcel Radu, iar vecinii spun despre el că îi place tare mult alcoolul și e prieten cu chefurile cu manele. 

Marcel Radu are 39 de ani și ca orice om care nu și-a găsit rostul în viață prin învățătură, a început să meargă în străinătate, pentru a-și câștiga traiul. Vecinii spun despre acesta că este clasicul român care muncește pe brânci în străinătate, iar în momentul în care vine în țară, se dă mare cu banii pe care i-a câștigat. 

Potrivit infotmațiilor oferite de a1.ro, se pare că Marcel Radu își teroriza vecinii cu petreceri cu manele, care țineau până în zori și chiar era prieten foarte bun cu alcoolul, nerefuzând niciodată să urce la volan, după ce a băut. 

„Este un manelist. Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are“, spun localnicii, potrivit sursei citate. 

Cum a produs Marcel Radu cumplitul accident

Marcel Radu, bărbatul de 39 de ani a urcat beat la volan și a avut în propria mașină mai mulți pasageri, printre care și 2 femei însărcinate, dar și un copil de numai 3 ani. Din cauza vitezei excesive și aflat sub influența băuturilor alcoolice, Marcel Radu a pierdut controlul volanului, ieșind de pe carosabil și intrând într-o curte cu mare putere. În urma accidentului produs, o femeie însărcinată a fost grav rănită și o altă femeie însărcinată a pierdut lupta cu viața în elicopterul SMURD. 

O altă femeie de 79 de ani a murit și ea în urma impactului un copil de 3 ani, fiul femeii însărcinate care a murit în elicopterul SMURD. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro