Doi şoferi care se pregăteau să transporte buletinele de vot în Capitală au fost prinşi băuţi! Cum au fost sancţionaţi

Doi şoferi care se pregăteau să transporte buletinele de vot în Capitală au fost prinşi băuţi! Cum au fost sancţionaţi © Sursă Arhivă

Doi şoferi care urmau să transporte buletinele de vot la secţiile din Bucureşti au fost prinşi de poliţişti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia nu au rămas nepedepsiţi!

Bărbaţii au fost amendaţi cu 1.305 lei şi au rămas fără permisele de conducere, după ce, Poliţia Capitalei a anunţat că în urma testării şoferilor angrenaţi în transportul buletinelor de vot doi şoferi au fost prinşi beţi. În timpul testării cu aparatul echilotest, acesta indica valori de 0,06 şi 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste zile, Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de poliţişti împreună cu alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sâmbătă dimineaţă dând start transportului buletinelor de vot către secţiile organizate în Bucureşti.

"Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei", conform Poliţiei Capitalei.

Reprezentanții Poliției au precizat că sunt pregătiţi în orice moment sa intervină la orice apel 112 sau solicitare directă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro