Şoferiţă din Cluj, ameninţată cu pistolul de doi bărbaţi cu cagule! Cum a reuşit să scape femeia

Şoferiţă din Cluj, ameninţată cu pistolul de doi bărbaţi cu cagule! Cum a reuşit să scape femeia © observator.tv

Incident mai puţin obişnuit petrecut în Cluj! O femeie a fost ameninţată cu pistolul în trafic de doi bărbaţi care purtau cagule pe faţă. Femeia a reuşit să scape ca prin minune din mâinile agresorilor.

Femeia nu și-a pierdut cumpătul și a reușit să sune la 112, iar polițiștii au pornit imediat pe urmele atacatorilor. Cei doi au purtat cagule pe față și au amenințat-o pe femeia care se afla în alt automobil. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că arma nu era una mortală.

"De asemenea, au fost identificate persoanele în cauză, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbaţi de 27 şi 31 de ani, din comunele Floreşti şi Iara, judeţul Cluj. Asupra acestora a fost găsit un pistol neletal, o cagulă şi alte bunuri", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj, scrie observator.tv.

Bărbat amenințat și tâlhărit de doi adolescenți 

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost tâlhărit de către doi adolescenţi. Unul dintre băieţi avea 16 ani,iar celălalt avea 19. Aceştia l-au ameninţat pe bărbat cu un cuţit şi cu un pistol cu airsoft, dupa care i-au luat maşina. Poliţia a fost imediat anunţată şi cei doi tineri au fost prinşi pe DN22 la jumătate de oră de la apel, între localitățile Oituz și Sibioara. Băieţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autoturism fară a poseda permis de conducere, dar şi de tâlhărie calificată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro