Șoferiță româncă de TIR, moartă într-un accident în Franța. Lucreția era mama a trei copii

Șoferiță româncă de TIR, moartă într-un accident în Franța. Lucreția era mama a trei copii © Facebook

Sfârșit tragic pentru o șoferiță româncă de TIR, mamă a trei copii! Lucreția a murit într-un grav accident rutier, produs pe o autostradă din Franța. Soțul ei, Marius, care se afla la volan, a fost grav rănit!

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Rebra, județul Bistrița-Năsăud. Pe 16 martie, în jurul orei 13.00, pe autostrada A36 din Franța, în apropierea orașului Mulhouse, TIR-ul în care se aflau Lucreția și soțul ei, Marius, a intrat în plin în remorca unui alt TIR. 

Cabina camionului soților din Rebra a fost strivită complet. La locul accidentului au intervenit de urgență mai multe echipaje de salvare care, din păcate, nu au mai putut face ceva să-i salveze viața Lucreției. Femeia care se afla pe scaunul din dreapta, a fost declarată decedată

Marius, soțul ei, a supraviețuit accidentului. În prezent, se află în stare critică la un spital din Franța.

Cu doar 15 minute înainte de producerea accidentului, Lucreția și Marius Rus au oprit într-o benzinărie de pe autostradă și au făcut schimb de locuri. Astfel, Lucreția a trecut pe scaunul din dreapta, iar la volan s-a urcat Marius.

Moartea femeii lasă în urmă trei copii îndurerați și mulți apropiați care nu-și explică cum s-a întâmplat totul. 

"Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!

Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția ....nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!", a scris pe Facebook o prietenă de-ale Lucreției, conform Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro