Şoferul de TIR ucis în Belgia a fost condus pe ultimul drum. Soţia lui Florin va naşte gemeni în curând

Şoferul de TIR ucis în Belgia a fost condus pe ultimul drum. Soţia lui Florin va naşte gemeni în curând © arhivă

Momente sfâşietoare pentru familia lui Florin, şoferul de TIR ucis în Belgia, în urma unui accident stupid. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum, iar soţia sa, însărcinată cu gemeni, va naşte în curând. 

Florin Corsei, în vârstă de 32 de ani, a pierit în Belgia, într-un accident. În luna martie, bărbatul urma să devină, din nou, tată. De data aceasta, soţia sa este însărcinată cu gemeni. Florin Corsei era aşteptat de familie să se întoarcă acasă, pentru a fi prezent la naşterea copiilor. 

S-a întors acasă, dar fără viaţă. Sâmbătă, 8 februarie, Florin Corsei a fost condus pe ultimul drum de apropiaţi. La înmormântare au participat rude, prieteni şi colegi de muncă. Cortegiul funerar a fost deschis de un cap de tractor pe care scria Convoi Exceptinnel, conform Observator.

Florin Corsei a lăsat în urmă un băieţel, dar şi pe soţia lui, care se pregăteşte să nască. Femeia este acum însărcinată gemeni: băiat şi fată. Copiii nu îşi vor cunoaşte niciodată tatăl!

Cum a murit Florin Corsei

Vă reamintim că Florin Corsei, în vârstă de 32 de ani, originar din Botoşani, se afla lângă camionul său, pe marginea drumului. Bărbatul a reparat o pană şi, ulterior, a coborât din nou din vehicul pentru a se asigura că totul este bine. 

În acel moment însă, un camion care circula pe autostradă s-a abătut de la carosabil şi s-a izbit puternic în camionul lui Florin Corsei. Botoşăneanul a fost dus în stare gravă la spital, unde şi-a dat ultima suflare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro