Şoferul vinovat de moartea lui Filip, cu lacrimi în ochi la intrarea în Judecătoria din Cluj: „Foarte tare regret ce am făcut, îmi cer scuze”

Şoferul vinovat de moartea lui Filip, cu lacrimi în ochi l © Captura video

Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa fulgerător, după ce maşina în care se afla a fost izbită puternic de un alt autovehicul. 

Filip se afla în maşină alături de părinţii lui la momentul producerii accidentului. Tatăl său a scăpat cu viaţă, mama a fost transportată la spital, iar pentru el, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic.

"Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 22 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani", conform ISU Cl

Moldoveanul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, imediat după producerea tragediei. Însă, la scurt timp, acesta a fost găsit, de un tânăr poliţişt aflat în timpul său liber, şi dus cu mandat de arestare la Judecătorie.

Serghei, în vârstă de 21 de ani, vinovat de producerea tragediei, a fost dus cu mandat de arestare la Judecătoria din Cluj. Acolo, la intrarea în clădire, tânărul a izbucnit şi cu lacrimi în ochi şi-a cerut scuze familiei îndoliate.

"M-am speriat. E prima dată... Eu foarte tare regret ce am făcut, îmi cer scuze de la oamenii care au rămas vii, mi-e tare greu să explic", a spus tânărul.

Șoferul, care era și beat, este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.35mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie stiridecluj.ro. Din cauza vitezei și a neatenției a intrat pe contrasens și a omorât un tânăr nevinovat, ce se afla în mașină alături de părinți. A fugit imediat după accident, însă a fost prins ulterior de Răzvan Cornea, un tânăr polițist ce se afla în timpul liber. El nu a ezitat să se implice și l-a reținut imediat pe șofer.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro