Sore Mihalache, totul despre nuntă / Cum s-a pregătit pentru marele eveniment!

+4 click pentru
galerie

Când nimeni nu mai credea că va face marele pas, Sore Mihalache mărturiseşte că s-a pregătit deja pentru nuntă şi că a stabilit ce va purta atunci când va spune “Da!”

Invitată la “Trips & Tricks / La drum cu vedetele”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 13.30, la Antena Stars, Sore vorbeşte despre viaţa de familie, despre iubit şi despre copil. “Când merg cu fetiţa în vacanţă, primul bagaj pe care îl organizez este al ei. Îmi fac ţinutele pe zile, câte două pe zi. Asta am învăţat de la mama. Din bagajul de vacanţă nu îmi lipsesc papucii. În timpul zilei sunt mai casual, dar seara îmi place să port sandale. O gleznă frumoasă, cu o sanda frumoasă, spune mai mult decât un decolteu”, explică Sore.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu 13.30, la “Trips & Tricks / La drum cu vedetele”, pe Antena Stars!

Întrebată când va spune “Da!” la Starea Civilă, Sore a explicat că nu ştie exact, însă ştie ce va purta, dacă acest lucru se va întâmpla. “Eu nu ştiu dacă o să mă mărit sau când o să mă mărit. (…) Este o rochie pe care n-o simţi pe corp şi asta este un atu pentru mireasă. Dacă voi ace vreodată nuntă pe plajă, cu siguranţă voi avea nişte bocaci albi, pe care îi am deja şi au şi sclipici!”, mărturiseşte îndrăgita artistă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro