Sorina Pintea a cerut să fie transportată la spital, după ce o ambulanţă a ajuns la Arestul Central din Capitală

Sorina Pintea a cerut să fie transportată la spital © Arhiva

Sâmbătă, 29 februarie, Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care este acuzată de corupţie.

Însă, duminică dimineaţa, fostului minitrui s-a făcut rău, o ambulanţă fiind chemată la Arestul Central din Capitală.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SAJ, cadrele medicale i-au administrat Sorinei Pintea o perfuzie, însă cazul nu a necesitat internare.

"La Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanța, pentru o persoană aflată în arest preventiv. Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, se arată într-un comunicat.

După această consultaţie, fostul ministru a cerut printr-un document oficial să fie dusă de urgență la spital, dorindu-şi să fie tratată corespunzător. Ea declarând de curând că s-a luptat mult timp cu dermatomiozita, o boală gravă pentru care a avut nevoie de șapte luni de tratament. Dermatomiozita este o afecțiune musculară, fiind o boală destul de rară, ce apare mai des la femeile cu vârste între 40 și 60 de ani.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a fostului ministru, decizia nefiind una difinitivă.

Sorina Pintea a fost acuzată pentru că ar fi primit sume de bani, în valoare de 10.000 şi 120.000 de euro de la reprezentanții unor societăți comerciale. Acestea sume de bani reprezintă 7% din valoarea unui contract.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro