Sorina Pintea, dusă din nou în arest, după câteva ore petrecute la spital

Sorina Pintea, dusă din nou în arest, după câteva ore petrecute la spital © arhivă

După câteva ore petrecute la spital din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale, fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost dusă din nou în Arestul Central.

Sorina Pintea a revenit în arestul Poliţiei Capitalei, luni după-amiază, după câteva ore petrecute la spital. Fostul ministru al Sănătăţii a solicitat să fie transportată la unitatea sanitară, pentru a primi îngrijiri medicale. 

”Persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, conform Antena3.

Încă de duminică seară, prin intermediul avocaţilor, Sorina Pintea a solicitat să fie dusă la spital, pe motiv că în arestul preventiv starea ei de sănătate se înrăutăţeşte. În această zi, o ambulanţă a intervenit la Arestul Central şi fostului ministru i-au fost puse nişte perfuzii.

Luni dimineaţă, o dubă a transportat-o pe Sorina Pintea la un spital din Capitală. 

Vă reamintim că Sorina Pintea a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă - dermatomiozită.

Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru a Sănătăţii. Sorina Pitnea este acuzată că a luat mită 7% din valoarea unui contract, respectiv sumele de 10.000 de euro şi 120.000 de lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro