Soț și soție, gasiți fără suflare într-un bloc din Satu Mare. Ce s-a descoperit la fața locului

Soț și soție, găsiți fără suflare într-un bloc din Satu Mare. Ce s-a descoperit la fața locului © presasm.ro

Descoperire macabră într-un bloc din cartierul Micro 14, Satu Mare. Două persoane, soț și soție, au fost găsiți fără suflare. Oamenii legii au anunțat și primele concluzii în cazul morții acestora.

Sfârșit cumplit pentru două persoane din Satu Mare. Este vorba de o femeie de 76 de ani și un bărbat de 78 de ani. Cei doi au fost găsiți morți în apartamentul lor de la etajul patru al unui bloc din cartierul Micro 14. 

Doi bătrâni, găsiți morți în casă de salvatori

Potrivit primelor investigații, cei doi soți, în vârstă de 76 si 78 de ani, și-au găsit sfârșitul după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc miercuri seară, dar abia acum a apărut în spațiul public. 

„La ora 20.15 am fost sesizați prin 112 despre faptul că două persoane de 76 și 78 de ani au fost găsite în apartamentul lor decedate. Din primele date se pare ca s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. În cauză s-a întocmit dosar penal, însă nu sunt suspiciuni de omor”, a transmis Poliţia Satu Mare”, au transmis reprezentanții Poliției, potrivit presasm.ro.

Specialiștii în descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost nevoiți să forțeze intrarea in locuința celor doi bătrâni, dat fiind faptul că nimeni nu răspundea la ușă. 

În acest moment nu există suspiciuni de omor. Medicii legiști vor stabili cauza exactă a morții. Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care bărbatul de 78 de ani și soția lui de 76 de ani și-au pierdut viața, în propria casă. A fost deschis dosar penal, după cum spune procedura. 


facebook whatsapp twitter pinterest