Soț și soție din Gorj, prinși la furat. Este impresionant ce au găsit polițiștii în portbagajul lor!

+2 click pentru
galerie

Soț și soție din Gorj, prinși la furat. Este impresionant ce au găsit polițiștii în portbagajul lor! © Pexels

Iubirea n-are limite legale! Un bărbat din Gorj a fost prins la furat împreună cu soția lui. Omul, în vârstă de 45 de ani, conducea lejer pe un drum, atunci când a fost oprit de polițiști. Ce au găsit în portbagajul celor doi i-a lăsat muți pe oamenii legii.

Bărbatul și soția lui conduceau pe DC31 Logrești-Moșteni, moment când polițiștii l-au opreit pentru efectuarea unui control de rutină. Pentru că lucrurile erau cam suspicioase, oamenii legii s-au decis să deschidă portbagajul.

S-au pus pe furat combustibil

Înăuntrul portbagajului, polițiștii au găsit în jur de zece bidoane de 20 de litri, care conțineau gazolină. Nici bărbatul, nici soția lui, n-au putut să le explice oamenilor legii de unde au luat combustibilul, unul extrem de periculos și de inflamabil, de altfel.

Bărbatul este din comuna Bustuchin, iar pentru că nu a reușit să justifice prezența combustibilului, omul a fost arestat, scrie igj.ro.

Cursă nebună, în Giurgiu! Un bărbat, înarmat cu un cuțit, a gonit beat, cu o mașină furată de pe stradă

Un bărbat a amenințat cu un cuțit un om, apoi a furat o mașină și s-a urcat la volanul acestuia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul amenințat a fost cel care a făcut sesizarea la poliție și astfel autoritățile au pornit pe urma lui. Bărbatul nu avea permis de conducere și a șofat în timp ce era beat. Un echipaj de poliție a pornit pe urma bărbatului și, când acesta i-a văzut din trafic a mers către o parcare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro