Soţia i-a interzis categoric, însă un regizor celebru nu s-a putut abţine! Declaraţii emoţionante

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi regizori din România a dezvăluit că a hotărât să-şi mărească familia, deşi ştia clar că soţia nu va fi de acord cu decizia lui.

Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, regizorul Stere Gulea povesteşte că are o căţeluşă maidaneză, Lili, pe care a găsit-o pe când lucra la un film. Soţia nu mai voia animale, dar el a luat-o împotriva dorinţei ei. “Eram cu o filmare la Moara Vlăsiei şi, într-o dimineaţă, înainte de a începe lucrul, a apărut pe acolo, mişuna printre picioarele oamenilor, ale echipei. Şi nu ştiu, am avut aşa... sentimentul că a apărut ceva care mi-a atras atenţia, am urmărit-o. Nu ştiu de ce, că mai erau câini pe acolo. Întâmplător eram cu fiica mea şi i-am spus că o să o iau. Ea m-a întrebat: Dar ce o să zică mama?, pentru că era o poveste. Înainte avuseserăm două pisici, soră şi frate, şi care au murit la scurt timp unul după altul şi nevastă-mea nu a mai vrut să audă de animale. Era foarte ataşată. Am sunat-o, mi-a zis că nu, că treaba mea, să mă descurc. Şi am închis şi m-a întrebat fiica mea: Ce a spus? Că nu vrea. Şi ce faci?, a întrebat ea. O iau, am zis”, povesteşte Stere Gulea.

“Până la a fi şi eu contaminat de mentalitatea asta de ţară, ca să zicem aşa, cu animalele în curte, iubeam foarte mult animalele. Eram toată ziua cu ele, îmi plăceau animalele. După aia am pierdut relaţia cu animalele, mult timp. Şi ţin minte că, la un moment dat, când erau copiii nu foarte mici, au găsit un pisoiaş abandonat şi m-au rugat să îl ia. Am fost foarte refractar. Cred că din mentalitate, aveam eu aşa o chestie, că nu voiam eu. Şi a rămas pentru ei destul de neînţeles, acum li se pare şi puţin caraghios. Adică: Atunci ne-ai refuzat un biet pisoiaş şi acum ai devenit dependent de Lili. (...) Societatea şi regulile din societate şi ceilalţi te obligă la contrafacere, la minciună, la tot felul de lucruri care alterează, în fond, comportamentul. Faptul că punem măşti în viaţă destul de mult, toate astea... animalele nu au, câinele spune ce simte”, mărturiseşte marele regizor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro