Soţia "monstrului din Caracal", în faţa procurorilor DIICOT. În ce dosar este vizată Elena Dincă

Soţia "monstrului din Caracal", în faţa procurorilor DIICOT. În ce dosar este vizată Elena Dincă © arhivă

Cazul Caracal pare-se că nu mai ajunge la final. Soţia lui Gheorghe Dincă va fi chemată la DIICOT în perioada imediat următoare. De data aceasta, nu pentru complicitate la omor, aşa cum anunţa Felix Bănilă la două luni de la începutul anchetei. 

Potrivit RTV, Elena Dincă, soţia "monstrului din Caracal" va fi audiată în curând într-un dintre dosarele disjunse din cazul Caracal. Ar fi vorba despre un dosar de trafic de persoane.

Astfel, Elena Dincă va fi audiată faţă în faţă cu Gheorghe Dincă, din cauza mai multor declaraţii care sunt în contradictoriu. În luna mai a anului trecut, femeia a oferit anchetatorilor detalii tulburătoare despre perioada pe care a petrecut-o în casa groazei. 

"De la data de 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24.05.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze", declara Elena Dincă.

Iată că, la scurt timp după ce s-a aflat că Gheorghe Dincă a dat ordine clare familiei, specificând ca Elena Dincă "să fie mereu acolo", situaţia ia din nou o întorsătură neaşteptată. 

Vă reamintim că în luna septembrie, fostul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat că Elena, soţia lui Gheorghe Dincă, este cercetată pentru complicitate la omor, în urma unei plângeri depusă de familia Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro