Soţia-vulpiţă, iertartă de Viorel, care vrea să plece în lume cu ea. Părinţii nu-l mai primesc acasă alături de Veronica / VIDEO

Soţia-vulpiţă, iertartă de Viorel, care vrea să plece în lume cu ea. Părinţii nu-l mai primesc acasă alături de Veronica / VIDEO © Captură

Răsturnare de situaţie în cazul soţiei-vulpiţă din Vaslui. După ce s-a aflat că tânăra de 22 de ani s-a întâlnit cu mai mulţi bărbaţi şi şi-a înşelat soţul, Viorel a decis că vrea, totuşi, să-şi ierte soţia şi să plece acasă împreună cu ea.

Acasă, însă, surpriză. Pentru că părinţii săi nu o mai primesc pe Veronica în casă. Mama şi tatăl lui Viorel au vorbit la Acces Direct despre situaţia în care se află fiul lor şi soţia lui şi spun că întreaga situaţie i-a dat peste cap.

În plus, soacra Veronicăi i-a transmis acesteia că nu vrea să o mai primească acasă, pentru că a făcut-o de râs în sat. Femeia spune că îi este ruşine să mai iasă pe drum sau să meargă la magazin, pentru că oamenii din sat îşi dau coate.

De asemenea, mama lui Viorel i-a transmis băiaului ei că îl aşteaptă acasă, acolo unde vrea să aibă o discuţie serioasă cu el. Însă, surpriză, pentru că Viorel este dispus să-şi ierte nevasta şi chiar să plece în lume cu ea.

''Viorel e bine primit acasă, dar ea nu, că m-a făcut de ruşine în sat. Nu mai pot să ies să iau pâine. Viorel, te râde toată lumea. Când vii acasă continuăm şedinţa cu tine. Veronica, ai făcut de râsul lumii. Am căutat-o jumătate de noapte. Dacă vor să plece amândoi, buni plecaţi să fie'', a spus mama lui Viorel la ''Acces Direct''.

De cealaltă parte, nici părinţii Veronicăi nu par a fi prea implicaţi în acest caz. Ba din contră, spun că o primesc pe fiica lor acasă, însă fără copil, pentru că ei nu au posibilitatea să o crească pe micuţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro