Soţia-vulpiţă l-a pălmuit pe Viorel! Scandal monstru şi pahare sparte într-un club din Capitală / VIDEO

Soţia-vulpiţă l-a pălmuit pe Viorel! Scandal monstru şi pahare sparte într-un club din Capitală / VIDEO © captură video

Tensiune maximă în cuplul Veronica-Viorel! Rămaşi în Bucureşti în acest sfârşit de săptămână, soţii Stegaru au trecut prin momente extreme. Vulpiţa şi-a ieşit din minţi de supărare. I-a dat o palmă soţului ei! Asta după ce, vineri, abia s-a putut opri din plâns în platoul emisiunii "Acces Direct".

Vineri, lacrimile au curs pe chipul ei din cauza imaginilor pe care le-a văzut: soţul ei stătea de vorbă cu Mihaela. Nimeni nu a putut să o calmeze... În acest timp, Viorel râdea şi spunea că i-a dat o lecţie de viaţă.

Într-un final, vulpiţa s-a liniştit. Doar că, din câte putem vedea, liniştea nu a durat foarte mult. 

Sâmbătă seară, Viorel şi Vulpiţa au luat la pas Bucureştiul. Au ajuns într-un club de manele din Capitală, însoţiti de echipa "Acces Direct", iar Veronica a făcut furori. Cu o rochie sexy şi foarte provocatoare, soţia-vulpiţă a pus stăpânire pe ringul de dans. Povestea sa și a partnerului de viață nu se va opri aici cu siguranță. Tânăra de 22 de ani a strălucit toată noaptea... şi la propriu, și la figurat! 

Experiența din clubul cu siguranță a fost una pe care nu o va uita prea curând....Seara nu s-a încheiat aşa cum se aştepta toată lumea. Soţia-vulpiţă a spart pahare şi, aflaţi în maşină după o noapte de pomină, l-a pălmuit pe Viorel! Totul a fost filmat! 

"M-a supărat. M-am enervat pe el. M-am simţit foarte nervoasă. Regret ce s-a întâmplat. M-am simţit cam trădată. Soţul m-a trădat", a dezvăluit vulpiţa.

Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca Viorel să fie pălmuit de tânăra din Vaslui? Rămâneţi cu ochii pe Acces Direct şi Spynews.ro! Povestea Veronicăi și a partnerului de viață nu se opreşte aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro