Soţia autriacului care s-a sinucis în Buzău este distrusă. Tânăra de 24 de ani şi Rudolf Heinz urmau să se căsătorească religios în iulie

Soţia autriacului care s-a sinucis în Buzău este distrusă. Tânăra de 24 de ani şi Rudolf Heinz urmau să se căsătorească religios în iulie © Foto: Captură

Are sufletul plin de durere și nu îşi mai găsește liniștea, de când a rămas văduvă la doar 24 de ani! Soţia austriacului care s-a sinucis şi a lăsat în urma lui o mulţime de întrebări, a făcut o confesiune... şocantă. Gestul şocant ar fi venit după o discuție mai aprinsă cu românca. 

M-a sunat şi mi-a spus "Vreau să te aud pentru ultima dată", a spus Geanina, care din acel moment, nu s-a mai oprit din plâns. Are ochii inundaţi în lacrimi şi un gol imens în suflet. Un gol pe care nimeni nu-l va putea umple vreodată. Geanina este devastată de durere, de când a aflat că soţul ei, un prosper om de afaceri austriac, a plecat pentru totdeauna de lângă ea. Tânăra de 24 de ani caută explicaţii pentru gestul necugetat făcut de cel pe care l-a iubit necondiţionat şi alături de care trebuia să facă cununia religioasă în iulie, potrivit "Acces Direct".

Afaceristul de 48 de ani se străduia, din răsputeri, să îşi convingă soţia să renunţe la ţigări. Bărbatul se temea ca Geanina să nu aibă aceeaşi soartă, pe care a avut-o prima lui nevastă, care a fost răpusă de o boală cumplită. Duminică seara, afaceristul şi-a anunţat mai tânăra soţie că urmează să plece. "El mi-a spus că pleacă la Bucureşti", a spus Geanina.

CITESTE SI: Austriacul care s-a sinucis la Mărăcineni a lăsat toată averea soţiei din Buzău! "Asta e decizia mea"

Dar Geanina nu s-a gândit nicio clipă că va fi ultima dată când îl va îmbrăţişa pe soţul ei. Nu s-a gândit nicio clipă că Rudolf ar avea vreun gând negru, deoarece bărbatul îşi cumpărase un bilet de avion. Afaceristul urma să zboare spre Austria, ca să rezolve câteva probleme legate de firma pe care o conducea.

Rudolf, afaceristul austriac, încerca pe cât posibil să îşi facă soţia fericită. În trecut, bărbatul de 48 de ani suferise o intervenţie care îl împiedica să mai aibă copii. Aşa că, a decis să se opereze, din nou, tocmai ca să îi îndeplinească româncei cea mai mare dorinţă: visul de a avea un copil împreună. Afaceristul s-a operarat la o clinică din Germania, iar medicii ar fi fost optimişti în ceea ce îl privea. Aşadar, şansele ca cei doi soţi să aibă un copil crescuseră considerabil. Între durere şi regrete, Geanina povesteşte că în ziua cea neagră, pur şi simplu, refuza să creadă că soţul ei ar fi în stare să îşi pună capăt zilelor. Îl cunoştea prea bine şi credea că ştia ce fel de om e.

"Nu, ferească Dumnezeu, nici nu se gândea niciodată la sinucidere. Din contră, dacă mai auzea vreun caz sau ceva, spunea "Doamne, ce oameni. Ce? Cum poate să gândească aşa ceva?" Era un om optimist, plin de viaţă, îi plăceau petrecerile, îi plăceau muzica noastră, dansurile, tradiţiile, chiar era mândru şi mă făcuse pe mine să fiu foarte mândră de ţara mea", a spus Geanina la "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro