Soţul tinerei românce care a murit împreună cu familia în Turcia s-a stins din viaţă, după înmormântarea Andreei

Andreea Ilieş, soţul şi părinţii ei au murit © Facebook

Andreea Ilieş a fost înmormântată alături de familie, după accidentul tragic din Turcia în care au fost implicaţi. La scurt timp, soţul ei, rănit grav, s-a stins din viaţă la spital.

Andreea Ilieş a murit pe loc, la fel ca părinţii ei, însă soţul, un bărbat italian, a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, şi el a murit din cauza rănilor suferite, incompatibile cu viaţa. Bărbatul s-a stins din viaţă la câteva zile de la înmormântarea Andreei, soţia lui, informează observator.tv. 

Vă reamintim că o familie de români din Blaj şi-a găsit sfârşitul într-un accident foarte grav în Turcia la începutul lunii octombrie. Aceştia au murit în prima lor zi de vacanţă. Mama, tatăl şi fiica au murit striviţi în microbuzul care îi preluase de la aeroport. 

Andreea Ilieş, o tânără de 32 de ani, plecase împreună cu părinţii şi iubitul italian în vacanţă în Antalya. Un microbuz i-a luat de la aeroport pentru a-i duce la hotel. Din păcate, nu au mai ajuns acolo! Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul microbuzului şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro