Spitalul Colentina, primul centru medical exclusiv pentru pacienții bolnavi de corornavirus! Ce vor face persoanele deja internate

Spitalul Colentina, primul centru medical exclusiv pentru pacienții bolnavi de corornavirus! Ce vor face persoanele deja internate © facebook

Spitalul Colentinva va deveni, de astăzi, primul centru de tratare exclusiv a bolnavilor de coronavirus.

Pacienții depistați pozitiv cu noul coronavirus care prezintă și alte afecțiuni vor fi tratați la Spitalul Colentina, aflat în subordinea Primăriei Capitalei.

Ordinul conform căruia Spitalul Clinic Colentina va deveni primul centru unic de tratare pentru coronavirus a fost semnat de profesorul Horațiu Moldova, secretar în Ministerul Sănătății.

Spitalul Colentina, ajutor pentru Spitalul "Matei Balș"

”Decizia de a deveni Spitalul Clinic Colentina ca un spital de suport pentru Institutul Matei Balș a fost luată împreună cu prof. Streinu Cercel și cu managerul spitalului Colentina și de asemenea împreună cu primarul Capitalei Gabriela Firea și Direcția de Asistență Medicală a Bucureștiului. Spitalul are aproape toate specialitățile și se găsește în incinta Institutului Matei Balș.", a declarat profesorul Moldovan, pentru Antena 3.

"Colentina e un spital pavilionat care permite izolări pe pavilioane, ceea ce permite controlul mai eficient al unei eventuale infecții. Am considerat că e cel mai potrivit și am luat această decizie.”, a spus Moldovan.", a mai adăugat Moldovan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro