Spitalul Gerota a ieșit din carantină. În scurt timp, unitatea medicală va putea primi pacienți

Carantina de la Spitalul Gerota a fost ridicată © Facebook

Spitalul Ministerului de Interne Dimitrie Gerota a intrat în carantină pe data de 9 martie, după ce jumătate dintre personalul medical al unității spitalicești a fost diagnosticat cu virusul ucigaș COVID-19.

Un fost ofițer al MAI, care a omis să spună că a vizitat recent o țară străină este vinovat pentru infectarea a jumătate dintre medicii și asistentele de la Spitalul Ministerului de Interne Dimitrie Gerota.

Acum, după săptămâni întregi de carantină, Spitalul Gerota și-a primit din nou personalul medical și pe cel tehnic. Pentru o scurtă perioadă de timp, întreg personalul va efectua doar activități de dezinfectare a tuturor spațiilor, ca mai apoi unitatea sanitară să poată primi și pacienți.

"La nivelul Spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantina a fost ridicată. Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor. Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul”, au transmis reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică a transmis faptul că pentru moment nu se pot primi pacienți și nu se pot face consultații de specialitate în interiorul spitalului. Acestea fiind posibile în scurt timp. 

”În acest moment, spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro