Spitalul Județean Suceava, complet izolat. Mașinile și pietonii nu mai au voie să treacă prin fața unității

Spitalul Județean Suceava, complet izolat. Mașinile și pietonii nu mai au voie să treacă prin fața unității © ziardesuceava.ro

La Spitalul Județean Suceava, începând de luni, 6 aprilie, se aplică noi restricții. Autoturismele și pietonii nu mai au voie să treacă prin fața unității spitalicești. 

De luni, 6 aprilie, este restricționată temporar circulația autovehiculelor în zona Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, anunță ziardesuceava.ro.

Astfel, traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția strada Calea Obcinelor cu bulevardul 1 Mai și intersecția strada Universității cu bulevardul 1 Mai, „cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă”. 

Ceilalți participanți la trafic trebuie să efectueze obligatoriu viraj la stânga/dreapta către Calea Obcinelor/strada Universității/strada Alexandru cel Bun.

De asemenea, traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția strada Scurtă cu bulevardul 1 Mai și intersecția strada Scurtă cu Aleea Saturn. 

Excepție fac autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă, iar intrarea și ieșirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin strada Zorilor.

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Teilor, cu obligativitatea efectuării virajului la stânga în intersecția cu bulevardul 1 Mai. 

Accesul pietonilor, interzis

Se va restricționa temporar și accesul pietonilor în zona Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Sunt considerați „excepții” angajaților instituțiilor publice, angenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă, persoanele care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și aparținătorii care aduc pachete.

  • pe segmentul de drum cuprins între intersecția strada Calea Obcinelor cu bulevardul 1 Mai și intersecția strada Universității cu bulevardul 1 Mai. 
  • pe segmentul de drum cuprins între intersecția strada Scurtă cu bulevardul 1 Mai și intersecția strada Scurtă cu Aleea Saturn.
  • pe strada Teilor spre bulevardul 1 Mai, fiind permisă deplasarea doar spre strada Zorilor/Aleea Saturn.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro