Sportul românesc este în doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori a murit

+2 click pentru
galerie

Sportul românesc este în doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori a murit © Pixabay

Zi de doliu pentru sportul din România! Un mare antrenor s-a stins din viaţă.

Dumitru Cuc, unul dintre cei mai importanţi antrenori din istorie, a murit în urmă cu câteva ore. 

De-a lungul carierei sale, Dumitru Cuc a fost un mare luptător român. Acesta a participat la Jocurile Olimpice de vară din anul 1952.

Regretatul Dumitru Cuc s-a născut la data de 24 martie 1928, în judeţul Bihor. A fost antrenor la Dinamo, vreme de 40 de ani şi la lotul naţional. Acesta a antrenat nume importante precum Ion Cernea, Ştefan Rusu, Nicu Gingă, Nicolae Zamfir şi Nicolae Martinescu. Din păcate, antrenorul, s-a stins din viaţă, la vârsta de 91 de ani.

Vestea cumplită a morţii sale a fost făcută publică de către soţia sa, Melania Cuc, pe contul său de Facebook.

"Sufletul soțul meu Dumitru CUC s-a ridicat la cer azi la ora 11 și 30 de minute!!! Inima mea este frântă. Îi rog pe toți fostii lui elevi, sportivi, prieteni, rude de pretutindeni, cunoscuți , pe toți cei care ce doresc să-i spună ADIO , să vină cu o lumânare aprinsă la el. Slujba religioasă, prohodul, va avea loc în ziua de LUNI , 2 DECEMBRIE 2019, la orele 13, la capela ortodoxă din Archiud ,iar înhumarea se va face în cimitirul din incinta Bisericii Romana Catolice din Archiud. În zilele de vineri și sâmbătă, corpul neînsufletit se va afla depus la Capela mortură din Bistrita, Str.Gen.Bălan. Dumnezeu să mi-l țină de-a dreapta Sa pe Omul meu cel bun!!!", a scris Melania Cuc pe pagina de socializare, adăugând şi câteva fotografii cu soţul său.

Dumitru Cuc a fost numit antrenor emerit de lupte greco-romane și a primit titlul de cavaler al Ordinului „Meritul Sportiv”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro