#Stam acasă. Campania care s-a viralizat după creșterea numărului de cazuri de coronavirus

#Stam acasă. Campania care s-a viralizat după creșterea numărului de cazuri de coronavirus © arhiva

Campania #Stăm acasă s-a viralizat în ultimele zile foarte mult în mediul online, după ce numărul cazurilor de coronavirus au crescut de la o oră la alta.

Numărul cazurilor de coronavirus crește de la o oră la altă, astfel că în mediul online s-a creat o campanie numită #Stăm acasă prin care întreaga populație din România este îndemnată să nu-și părăsească locuințele, astfel încât să fie evitată răspândirea virusul provenit din China. 

Tot mai multe persoane, prin care și foarte multe persoane publice, care au un potențial de influență mai mare în mediul online, au postat pe paginile lor de socializare imagini prin care își îndeamnă prietenii și urmăritorii să nu-și părăsească locuințe și să asculte de autorități, astfel încât în curând țara noastră să-și revină și să fie la fel ca înainte. 

În aceste zile s-a creat o întreagă panică, foarte mulți oameni ieșind din case la cumpărături, de unde și-au luat provizii în cazul în care țara va fi închisă pentru o perioadă. 

Până în acest moment, România are 158 de cazuri de coronavirus, dintre care nouă dintre acestea au fost deja vindecate. Se așteptă din secundă în secundă, decretul Președintelui Klaus Iohannis în care va anunța starea de urgență, după cum a afirmat în urmă cu mai multe zile. Toate autoritățile ne îndeamnă să nu ne panicăm și să respectăm cu mare atenție toate indicațiile pe care aceștia le dau. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro