Două staruri mondiale o vor înlocui pe Nicky Minaj, la festivalul din Arabia Saudită!

Două staruri mondiale o vor înlocui pe Nicky Minaj, la festivalul din Arabia Saudită!

S-a găsit cine să o înlocuiască pe artista Nicky Minaj, în cadrul festivalului din Arabia Saudită, după ce americanca ar fi refuzat să cânte fiindcă este o militantă a drepturilor femeilor. Pe scenă vor urca două staruri, la fel de cunoscute.

Este vorba de rapperul 50 Cent şi cântăreaţa Janet Jackson. Chiar dacă a trecut anii şi peste cele două vedete, notorietatea lor s-a păstrat. Anunţul a fost făcut pe Twitter, de organizatorii festivalului, care va începe mâine, la Jeddah, şi care va ţine aproape o lună.

De altfel, anunţul conform căruia Nicky Minaj va urca pe scena saudită nu a fost privită cu ochi buni de către personalităţile importante ale zonei. Americanca este cunoscută pentru piesele şi vestimentaţiile sale provocatorea, ceea ce nu s-ar afla în concordanţă cu codurile femeilor din lumea arabă.

Chiar dacă Micky Minaj a făcut anunţul anulării concertului, presa din Arabia Saudită afirmă că decizia ar aparţine autorităţilor saude, deoarece ar fi fost o prezenţă contrar "obiceiurilor şi valorilor" din ţările arabe.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro