Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, transferat la Penitenciarul Jilava. Motivul deciziei

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, transferat la Penitenciarul Jilava. Motivul deciziei © arhivă

Joi, 12 decembrie, au avut loc noi audieri la sediul Poliţiei Române, în cazul Caracal. Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, iar după audiere, anchetatorii au luat o decizie importantă: transferul acestuia la Penitenciarul Jilava.

Ştefan Risipiceanu a fost audiat din nou joi, 12 decembrie. După această rundă de audieri, anchetatorii au decis să-l transfere pe Ştefan Risipiceanu din Arestul Central la Penitenciarul Jilava. 

Decizia a fost luată dată fiind starea de sănătate precară a celui acuzat de complicitate, Penitenciarul Jilava având şi spital. Complicele lui Gheorghe Dincă ar suferi de o boală incurabilă! 

Ştefan Risipiceanu a recunoscut fapta

Bărbatul a fost reţinut după ce Gheorghe Dincă l-a denunţat anchetatorilor. "Monstrul din Caracal" a povestit că Ştefan Risipiceanu a observat-o întâmplător pe Luiza Melencu, sechestrată şi i-a cerut să întreţină cu ea relaţii intime. Dincă a acceptat, de teamă ca Fane să nu spună tuturor ce a descoperit la casa groazei. 

Iniţial, Ştefan Risipiceanu a negat în faţa anchetatorilor aceste acuzaţii şi, pentru că rezultatele probelor biologice au demonstrat prezenţa sa în casa lui Dincă, a susţinut că ar fi participat la un viol, dar nu al Luizei. 

Miercuri, 11 decembrie, Ştefan Risipiceanu a recunoscut că la câteva zile după ce a violat-o pe Luiza, s-a întors la casa groazei şi a întrebat de fată. Dincă i-ar fi mărturisit că a plecat de acasă. 

"După câteva zile l-am întrebat pe Dincă dacă o mai are pe fată la el însă mi-a spus că fata a plecat acasă", a declarat Ştefan Risipiceanu, potrivit România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro