Stelian Ogică, victima polițistului care a umplut Capitala cu virusul COVID-19 / Declarații exclusive

+3 click pentru
galerie

Polițistul cercetat penal pentru că a răspândit în București virusul care a ucis mii de oameni la nivel mondial are un trecut incredibil, iar printre victimele sale se află și celebrul loterist Stelian Ogică.

Neluțu, așa cum este cunoscut în Poliția Capitalei fostul ofițer care a îmbolnăvit, intenționat, mai multe persoane, printre care și nora gravidă și fiul angajat la SRI, a fost acuzat, în trecut, de ”aranjarea” celebrului dosar al biletului câștigător la loto furat de la Stelian Ogică. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că polițistul Neluțu a fost cel care, din motive necunoscute, i-a făcut o manevră incredibilă lui Stelian Ogică, în urmă cu mulți ani, când giurgiuveanul a reclamat că a fost bătut în scara unui bloc și jefuit de un bilet loto câștigător, în valoare de un milion de dolari.

”Neluțu a fost polițistul care a ajuns în primă fază la fața locului și l-a pozat pe Ogică plin de sânge. Ulterior, l-a pus să se spele și i-a mai făcut un set de poze, curat. Apoi, a pus să fie spălată scara blocului în care a avut loc tâlhăria. La dosar a depus doar pozele cu scara curată și cu Ogică spălat de sânge. (...) În plină anchetă, polițistul a fost văzut discutând cu mai mulți interlopi din Sectorul 4, cărora le-a cerut detalii despre Ogică”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, sursele amintite.

A făcut ravagii

Neluțu este fostul polițist care, știind că este purtător al virusului COVID-19, a defilat prin Primăria Sectorului 4, unde este angajat în prezent, oferind mărțișoare tuturor angajatelor, apoi l-a vizitat și pe fiul său, angajat al Serviciului Român de Informații, îmbolnăvind-o pe soția acestuia, care este însărcinată. Ulterior, a mai făcut niște victime, cu bună știință, mergând la spitalul MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota, unde a susținut că are o simplă toxiinfecție. Ulterior, el s-a ales cu dosar penal, pentru că a răspândit cu bună știință virusul ucigaș.  

Contactat de reporterii SPYNEWS, Stelian Ogică a declarat că nu este surprins de atitudinea fostului polițist: ”Așa a fost mereu, a încălcat normele sociale și a făcut numai ce a vrut el, așa că pentru mine nu e o surpriză că polișistul Neluțu a nenorocit acum atâtea persoane nevinovate, inclusiv copilul lui, nora lui și nepoții săi. Nu am cuvinte pentru a eticheta un asemenea om!”
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro